Syksy ja uusi alku

Aamulla satoi vettä, niin kuin nyt harmaassa Suomessa vain voi. Lämpömittarin lukemat oli romahtaneet, vaivaiset 18 astetta. Vein Tirpanat kouluunkin, puhkuivat intoa kuin pienet kanat. Esikko ei edes kyytiin lähtenyt, piti päästä linkillä heti ensimmäisestä aamusta. Illalla oli ollut vielä kesä ja lämmin, yhtäkkiä oli syksy.

Kiusasin autossa naapurien poikia, että tulen saattamaan luokkiin saakka ja annan vielä vara-äitinä suukkojakin. Neljäs- ja viidesluokkalaiset pojat eivät jostain syystä lämmenneet idealleni – ei kuulema käynyt.

Menin sitten salille etsimään omaa opiskeluintoani. Vuoden alusta aloittamieni jatko-opintojen innostus taisi kadota jossain vaiheessa heinäkuun ihanaa lämpöä. Ei löytynyt salilta – tälläkään kertaa.

Tein pakolliset päivitykset lähetettäviin apurahahakemuksiin ja avasin yleisurheilun EM-kisat taustalle. Ihan kuin taustameteliä olisin edes kaivannut. Tirppojen jatkuva ja päällekäinen puhe/höpötys/laulu/draamaitku/riitely oli vain kiihtynyt koulun alkuja lähestyttäessä. Viimein olin saanut hiljaisuuden edes muutamaksi tunniksi – taivaan kiitos Suomen koulujärjestelmälle! Istuin sitten ihan kahvikupin kanssa kisoja seuraamaan.

Eihän siinä toki kauaa voitu istua. Vaikka motivaatio ja into on hukassa, niin alati ylivalpas omatuntoni ei kuitenkaan antanut nauttia enää vapaapäivää sohvalla. Tietokoneen ääreen oli vaan palattava. Avasin jopa alkuvaiheessa olevan artikkelini – en saanut edes luettua sitä läpi. Kello oli kuitenkin vasta vähän ja vielä olisi istuttava näytön ääressä ennen kuin omatuntoni vapauttaisi minut. Joten mitä tehdä?

Mieleeni pulpahti heikkona ajatuksena kytenyt toive olla minäkin bloggaaja, blogisti, blogipostaaja.. Toiveissani blogini olisi harmonisen selkeä mutta ei tylsä, houkutteleva ja kiinnostava, englannin kielinen ja tietenkin suosittu.

Siinähän se päivä sitten vierähti. Ja tässä on tulos: karun riisuttu, suomeksi ja jo pelkkä otsikon vaihtaminen oli lähes ylitsepääsemätön suoritus. Sanonpa vaan, että: ”huoh”.

Jostain syystä omatuntoni ei ole tyytyväinen päivän saldoon. Mutta minäpä olen! Minun ihka ensimmäinen blogi-postaukseni ja selvisin siitä ihan itse. Syksyt tuntuvat aina uusille aluille, uusille mahdollisuuksille tehdä muutoksia ja puhtaille sivuille. Ehkä tämä blogi on minun yksi syksyn uusista aluista.

Mainokset
Kategoria(t): Yleinen Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s